wie zijn we

Over ons

Welkom op Kindertabletadvies.nl. De go-to website als je op zoek bent naar de perfecte kindertablet!

Onze website is tot stand gekomen doordat we zelf op zoek waren naar een kindertablet voor mijn dochtertje (4 jaar). Er was een enorm aanbod aan kindertablets en iedereen claimde de “beste” of de “snelste” te zijn.

Uiteindelijk viel onze keuze op een 7-inch kindertablet (waarvan we het merk niet zullen noemen). Maar deze viel enorm tegen. Traag, accu snel leeg en een beeldscherm dat niet goed reageerde. Een totale miskoop dus…

Dit is dan ook onze missie, andere ouders behoeden voor een miskoop en hen voorzien van de juiste informatie over het gebruik van kindertablets.

“Ons doel is om ouders te helpen bij het vinden van de perfecte kindertablet”

We hebben een hekel aan het lezen van tientallen recensies om bij de goede informatie te komen. Een enorme verspilling van tijd. Daarom hebben we deze website gemaakt. Om het makkelijk te maken om de beste kindertablet te kiezen. 

Wie zijn we?

Joyce | Mede-oprichter | Mama van Mees (0)

Armando | Mede-oprichter | Vader van Sam (4) en Mees (0)

Wat vinden wij belangrijk bij het schrijven van een review?

Eerlijkheid is voor ons het belangrijkste. Naar onze mening zijn er te veel overdreven recensies op internet.

We proberen te vermijden wat andere websites doen. Vaak zien we middelmatige kindertablets met hoge beoordelingen. We proberen zo objectief mogelijk te zijn, soms vinden de fabrikanten onze recensies niet leuk, dan zij dat zo.

Hoe financieren wij deze website?

We financieren alle kosten via affiliate-commissies en advertenties, zonder extra kosten voor jou.

Onze testmethode

Wij testen de producten op verschillende criteria. Onze focus ligt voornamelijk op: prijs, kwaliteit, technische productspecificaties en de beleving van het product, van bestelling tot aan levering. 

Jouw tablet door ons laten testen?

Durf jij het aan en wil je jouw kindertablet door ons laten testen? Stuur dan via de contact pagina een berichtje en we nemen spoedig contact op.

Deze merken gingen je voor