One2track GPS horloge: welke past bij jou?

One2track GPS horloge, welke past bij jou?

Als ouder wil je dat je kind altijd veilig is, maar ook in alle vrijheid kan spelen. Alleen hoe zorg je ervoor dat je als ouder hier gerust op kan zijn? Daar zijn de GPS horloges van One2track voor bedoeld, om te weten waar je kinderen zijn en ze altijd even kunnen bellen. In deze blog gaan we twee populaire modellen met elkaar vergelijken. Welke functies hebben ze en hoe weet je welke horloge het beste bij jouw kind past? 

 

Waarom een GPS horloge van One2track?

Waarschijnlijk heb je al eens van One2track gehoord. Sinds 2014 zijn ze dé koploper in GPS horloges voor kinderen. Ze maken leuke en betaalbare modellen voor ouders. Maar waarom zou je een GPS horloge voor je kind willen? Simpel, zodat je weet waar je kind is! De horloges van One2track zijn speciaal ontworpen voor communicatie tussen ouders en kinderen, zonder allerlei spelletjes. Zo kunnen je kinderen zorgeloos buiten spelen, in de speeltuin, bij een vriendje of in het bos, terwijl jij altijd weet waar ze zijn. En wil je kind iets vragen? Dan kan hij of zij je gewoon even bellen met het horloge!

Voordelen

✅ Premium product in GPS horloges voor kinderen

✅ 3 verschillende modellen in het assortiment per leeftijd

Weten waar je kind is door de GPS

Altijd (video) bellen wanneer je wilt! 

Zelfs 16,50 beltegoed als start!

Nederlandse klantenservice

✅ In veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Een SOS functie bij de hand

✅ Kies uit de 3 verschillende modellen per leeftijd

Nadelen

❌ Geen spelletjes op het horloge

One2track horloges kleuren

De verpakking

De GPS horloges worden geleverd in een compacte en leuke verpakking! Het stevige, kleine doosje lijkt niet snel kapot te gaan, dus je kunt het ook bewaren als je dat wilt. Hoewel de verpakkingen op elkaar lijken, heeft elk model zijn eigen foto op het doosje. Aan de zijkant zie je welk model je hebt gekozen en de verschillende kleuren die beschikbaar zijn.

De verpakkingen van de GPS horloges

Hoe zien de horloges eruit?

We mogen twee verschillende modellen in twee kleuren testen, hoe leuk is dat! We hebben een paarse en een blauwe variant van het NEXT model, en een oranje en een zwarte van het UP model. De NEXT is net iets groter en bedoeld voor wat oudere kinderen. Alle horloges hebben een siliconen bandje in dezelfde kleur als het gekozen horloge. De kleuren die beschikbaar zijn, zijn meer dan genoeg voor kinderen om hun favoriet uit te kiezen. De NEXT komt in zwart, blauw, paars, roze en groen. Het UP model is beschikbaar in zwart, roze, oranje, blauw en groen.

GPS horloges van one2track

Welke maat GPS horloge past bij welke kinderen?

NEXT
UP
Polsmaat
Minimaal 16 cm
Minimaal 14 cm
Behuizing
(h x b) 45mm x 38mm
(h x b) 48mm x 31mm
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Vanaf 4 jaar
Gewicht
47 gr
45 gr
Scherm
40 mm
37 mm
Dikte toestel
13 mm
14 mm
Afmetingen NEXT en UP GPS horloge voor kinderen

Gratis simkaart

Wat superhandig is aan dit GPS horloge voor kinderen, is dat de simkaart er al in zit als je het ontvangt. Dat scheelt gedoe, want normaal moet je zelf de simkaart in het horloge plaatsen en nog mogelijke stappen uitvoeren met de pincode. Er staat zelfs al €16,50 beltegoed op! Hierdoor kun je het horloge meteen gebruiken. Via de app kun je ook zien hoeveel tegoed je nog hebt en dit eenvoudig opwaarderen. Je kunt ook kiezen voor onbeperkt gebruik, waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt.

Installatie van de GPS horloge voor kinderen

De installatie is gelukkig niet moeilijk en snel gedaan. Zorg er eerst voor dat je het GPS horloge voor je kind oplaadt, anders kom je niet ver ;-). Druk 5 seconden op de knop aan de zijkant om het horloge aan te zetten. Download ondertussen de One2track-app op je telefoon. Maak een account aan en vul je gegevens in. Koppel vervolgens het horloge door op ’toestel en simkaart koppelen’ te drukken en de barcode van het model te scannen. Je kunt daarna een naam en foto kiezen als je wilt. Vul het telefoonnummer en de PUK-code van de simkaart in; deze staan op het kleine mapje met de simkaarthouder in het doosje. Je kunt je beltegoed meteen opwaarderen als je wilt. Daarna ben je klaar om te beginnen!

Wat kan de One2track GPS horloge allemaal?

✅ Realtime positie van je kind
✅ (video)bellen;
✅ Telefoonboek met 10 nummers
✅ Gesproken en schreven berichtjes sturen;
✅ Stappenteller
✅ SOS knop
✅ Rekenmachine
✅ Veilige zones instellen
✅ Weerstation (alleen bij NEXT)
✅ Scorebord (alleen bij NEXT)

GPS functie om te weten waar je kind is

Als je kind om de hoek in de speeltuin is, of jullie zijn een dagje naar een pretpark, wil je natuurlijk dat je kind het GPS-horloge draagt. Niet alleen handig om even te bellen, maar vooral om live te kunnen zien waar je kind is. Is je kind nog steeds in de speeltuin zoals afgesproken? Of is hij of zij stiekem ergens anders heen gegaan omdat kinderen het niet altijd even nauw nemen met de regeltjes ;-)? Dankzij deze functie hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want je kunt in realtime meekijken!

One2track horloges GPS functie

(Video)bellen met je kind

Omdat er al 16,50 euro beltegoed op staat, kun je meteen (video)bellen uitproberen. Vergeet niet eerst het telefoonnummer in het telefoonboek in de app te zetten; daarna kun je bellen. Fijn als je kind bij een vriendje aan het spelen is en bijvoorbeeld wil blijven eten. Even naar huis bellen en je kunt zelfs de ouder van het vriendje nog even spreken of zien via videobellen om afspraken te maken.

SOS functie voor nood

Het is slim om je kind te leren dat de SOS-functie alleen voor noodsituaties is, zodat hij of zij begrijpt hoe het werkt. In de app kun je een telefoonnummer invoeren dat het GPS horloge belt als de SOS-knop wordt ingedrukt. Je kind kan op het horloge de knop indrukken: SOS activeren, en dan wordt het nummer direct gebeld. Stel je voor dat je kind hard is gevallen en niet meer goed kan opstaan. Waarschijnlijk is hij of zij helemaal in paniek en hoeft dan maar één knop in te drukken!

One2track horloges SOS functie

Verschillen tussen de horloges

NEXT
UP
Batterij
72 uur
2,5 uur
Gewicht
47 gram
45 gram
Scorebord
Ja
Nee
Weerstation
Ja
Nee

Weerstation & scorebord

Het NEXT-model heeft een paar extra handige functies: een weerstation en een scorebord. In het weerstation kun je via buienradar zien wat het weer de komende dagen wordt. Met het scorebord kun je eenvoudig de score bijhouden. Zijn de kinderen buiten aan het voetballen? Houd de score bij op het GPS horloge!

Wat zit er in de doos?

  • GPS horloge naar keuze
  • Voorgeplaatst simkaartje
  • Handleiding 
  • Mapje met simkaarthouder
  • Oplaadstation en kabel
  • Simkaartpennetje 
  • Screenprotector voor 3,95 bij te bestellen 
GPS horloges One2track met accessoires

Eindconclusie over de One2Track GPS horloges

Samenvattend, de one2track horloges, het UP en het NEXT model, zijn allebei hele goede keuzes voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare GPS horloges voor hun kinderen. Het is duidelijk dat one2track sinds 2014 flink heeft geïnvesteerd in kwaliteit en verbetering, omdat ze koploper in de markt zijn.

Het NEXT model is wat groter en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, terwijl het UP model al vanaf 4 jaar kan worden gebruikt. Deze is net wat kleiner en smaller in model, dus past beter om de pols. Beide horloges zijn snel en makkelijk te installeren, in een paar simpele stappen. De horloges zijn puur gericht op communicatie, dus je kan er geen spelletjes op spelen, wat je nog wel eens ziet bij andere GPS horloges. 

Kortom, met het UP of NEXT model kies je voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk model. Ze zijn niet voor niets toegevoegd in onze 5 beste keuzes van GPS horloges voor kinderen! 

verschillende kleuren GPS horloges

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Nog niet zo lang geleden liet DEPLAY weten dat hun super populaire Kids Tablet Smart helemaal was uitverkocht. We volgen DEPLAY al een tijdje en hadden al een vermoeden dat er iets nieuws op komst was na deze aankondiging. En we hadden gelijk! DEPLAY heeft nu de...

DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

Maak jij je continue zorgen als je kind alleen buiten mag gaan spelen in de buurt? Of als je naar een pretpark gaat en je bang bent je kind kwijt te raken in de drukte? Dan heb jij zeker een DEPLAY 4G KidsWatch nodig! Hiermee kan je live zien waar je kind uithangt en...

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024