Goedkope Kindertablet Kopen? Beste keuze tot 100 euro!

Joyce

GØDLY® Kindertablet - Tablet - 7 Inch

Het vinden van je perfecte kindertablet kan een uitdaging zijn. In het duurdere segment is al gigantisch veel keuze maar dit wordt er alles behalve makkelijker op als je een beperkt budget tot je beschikking hebt.

No worries, want wij gaan jou helpen om je perfecte kindertablet met een prijs tot 100 euro te vinden! We hebben een TOP 5 samengesteld van kindertablets met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met eén van onderstaande kindertablets maak jij jouw kindje hartstikke blij!

Disclaimer: Onderstaande tablets hebben een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Vergelijk deze modellen echter niet met duurdere tablets zoals de AngelTech en Bosstony

1: Pritom Kindertablet 7-inch

We starten met een kindertablet van 7 inch. Dit omdat de meeste modellen 7 of 8 inch zijn als we kijken naar een prijs tot 100 euro. Dus als je liever een wat groter model wilt, dan kan dit een goede optie zijn! De specificaties zijn echt wel prima, al hebben de duurdere modellen natuurlijk wel nog betere specificaties. Al met al een prima model om aan te schaffen met een lager budget! 

Pritom kindertablet met accessoires en doos

De voordelen op een rij

Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Goed groot formaat van 7 inch

Batterijduur van 3500 mAh

Stevige beschermhoes

 32 GB opslag

Quad core processor en 4GB werkgeheugen

Verkrijgbaar in roze en blauw

2 megapixel camera

2: Bronstore kindertablet Pro XL – 10 Inch

Met een prijs van €89,95 vinden we de PRO XL kindertablet met 10-inch beeldscherm. Wil je graag een kindertablet met een 10 inch scherm voor een budget prijs, dan kan je voor deze tablet gaan. Wel heeft hij minder specificaties dan andere modellen van de 10 inch, dus als je iets meer te besteden hebt, raden we de Angeltech Pro 2 aan om een sneller model te hebben. Ook als je een goede camera wilt, adviseren we je om naar een ander model te gaan. 

Kindertablet XL Bronstore

De voordelen op een rij

Goed groot formaat van 10 inch

Batterijduur van 5000 mAh

Stevige en leuke beschermhoes

32 GB opslag

quad core processor en 2GB werkgeheugen

Verkrijgbaar in groen/blauw en roze

3: Denver kindertablet 8 inch

Onze nummer 3 en een 8 inch model deze keer, de Denver kindertablet en sinds November 2023 op de markt. Er zijn een aantal positieve online ervaringen maar het is wel een merk dat zich nog verder moet bewijzen. Al met al zijn de specificaties wel prima voor dit formaat tablet en de prijs die daar tegenover staat is ook redelijk. 

Denver kindertablet 8 inch

De voordelen op een rij

Handzaam formaat van 8 inch

Batterij van 3000 mAh

Stevige beschermhoes

64 GB opslag

Octa core processor en 4GB werkgeheugen

Nieuwste software Android 13

Verkrijgbaar in roze en blauwe hoes

4: GØDLY Kindertablet – Tablet – 7 Inch

Op nummer 4 staat de GØDLY Kindertablet, een tablet van 7 inch. De specificaties beginnen al minder te worden dan de eerste 3 tablets, al is dat ook wel vaker bij de kleinste modellen. Ook voor deze prijs van 74,95 kan je natuurlijk niet alles verwachten. Het is een prima tablet voor de allerkleintjes, maar als je iets oudere kinderen hebt dan raden we toch aan een betere kindertablet te kopen die sneller is. 

GØDLY® Kindertablet - blauw

De voordelen op een rij

Handzaam formaat van 7 inch voor de kleintjes

Batterij van 2500 mAh

Stevige beschermhoes

32 GB opslag

Dual core (2) en 2GB werkgeheugen

Verkrijgbaar in roze en blauwe hoes

5: Vulpes Goods® Kindertablet – 7 inch

Vulpes Goods® Kids - Kindertablet - Tablet Kinderen - 7 inch

Meer weten over de Vulpes Goods Kindertablet? Lees dan de online reviews op bol.com.

We eindigen deze TOP 5 kindertablets voor kinderen vanaf drie jaar met de Vulpes Goods 7 inch kindertablet. Een zeer uniek en vooral vrolijk design voor jonge kinderen. Wil je liever iets meer kracht? Kies dan voor de Angeltech of Bosstony.

Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Goed formaat voor kleine kinderen

Super design!

Stevige beschermhoes

Verkrijgbaar in roze en blauw

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat kinderen vroeg beginnen met het ontdekken van kindertablets. Maak kennis met de TinyPlay kindertablet PRO! Hiermee zorg je voor eindeloos vermaak en tegelijkertijd de ontwikkeling van je kinderen op een leuke manier. We...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024