Dit zijn de Beste Kindertablets op Bol.com

Joyce

Beeldscherm NilaFee 10 inch

Bol.com is de grootste online verkoper van kindertablets. Logisch dat je hier als eerste gaat zoeken naar de beste kindertablet.  Al is een goede kindertablet vinden met de juiste specificaties, niet zo makkelijk. Je wilt je kind natuurlijk niet teleurstellen met een trage en ongebruiksvriendelijk apparaat.

Zoals altijd kan je op ons rekenen! In dit artikel adviseren we een aantal kindertablets waarmee jij jouw kind gelukkig gaat maken!

1: DEPLAY Kids Tablet PRO

⭐⭐⭐⭐⭐

“DEPLAY heeft met zijn Kids Tablet PRO een zeer krachtige kindertablet in de markt gezet, die zowel technisch als visueel top is.”

Deplay Kids Tablet PRO

Voordelen

✅ Een premium uitstraling! 

✅ Nederlandse klantenservice

✅ Snelle octa-core processor

✅ Europees getest

✅ Voldoet aan het CE keurmerk

✅ Unieke kids modus omgeving

✅ Screenprotector met blauwlichtfilter

✅ Android 13

✅ Snelle Octa core met 4 GB RAM

✅ 128 GB opslag

✅ 13 MP camera

✅ Inclusief screenprotector, oordopjes, keycord & styluspen

 

Nadelen

❌ Standaard van de hoes lastig uit te klappen voor een kind

Incl. 5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

Incl. 5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

Op nummer 1 treffen we de DEPLAY Kids Tablet PRO aan. DEPLAY bestaat al 5 jaar en heeft een zeer goede doorontwikkelde kindertablet op de markt gebracht. Het PRO model is hun beste model en beschikt over zeer goede specificaties met een octa-core processor, 4 GB werkgeheugen en Android 13.

Daarnaast heeft DEPLAY aan alle details gedacht, hoe de verpakking eruit ziet, het logo dat op verschillende plekken terugkomt, accessoires zoals een keycord en een styluspen tot een unieke beschermhoes met flitsende kleuren en handvaten. Ook een pluspunt is de screenprotector met blauwlicht filter hierin verwerkt, wat meer rust geeft voor de ogen van je kind. 

Wij hebben zelf een uitgebreide review gemaakt over deze kindertablet en we zijn erg enthousiast. Wat ons betreft levert DEPLAY een zeer compleet pakket af van doos, accessoires en de tablet zelf. 

2: AngelTech Kindertablet XL PRO II

⭐⭐⭐⭐⭐

“AngelTech heeft een zeer concurrende kindertablet met zijn XL PRO II in handen. De prijs en kwaliteit verhouding is DIK in orde!”

Angeltech XL PRO II transparant

Voordelen

 Chique uitstraling van de doos! 

✅ Krachtige octa (8) core processor

✅ 4GB werkgeheugen

✅ 6000 mAh accu

✅ Android 13, de nieuwste softwareupdate

✅ Simkaart slot

✅ Inclusief glazen en plastic screenprotectors

✅ Inclusief styluspen & keycord

✅ 64GB opslag met extra SD kaart van 128 GB opslag

✅ Ouderlijk toezicht

✅ Nederlandse handleiding 

✅ Magnetische oplader in het assortiment

Nadelen

❌ 5MP camera

Combineer codes: KINDERTABLETADVIES5 en ANGELTECHLOVE voor in totaal €15 korting! 

Incl. 5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

AngelTech is de afgelopen jaren flink gegroeid en met hun 10-inch model XL PRO II hebben zij een sterke en flitsende kindertablet in handen met sterke prestaties. We hebben deze kindertablet grondig getest en de bevindingen kan je lezen in onze uitgebreide review.

Als ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind, inclusief een veilige digitale omgeving. Dankzij de iWawa app heb je volledige controle over het apparaat: ongeschikte apps en websites blokkeren, schermtijden instellen en het volume beperken. Ook kan je hier verschillende (educatieve) apps terugvinden waar je kind spelletjes kan doen, maar ook kan leren rekenen, lezen en schrijven! 

De XL PRO II van Angeltech is technisch uitstekend uitgerust met een octa-core processor, 4GB werkgeheugen en Android 13. Je krijgt een snelle en vlotte gebruikservaring en daarnaast gaat dit model ook urenlang mee door de 6000 mAh batterij. 

3: NilaFee WonderTap 10-inch

⭐⭐⭐⭐

“Wat de NilaFee WonderTap uniek maakt is door het zwarte of zandkleurige design, het niet meteen een Kindertablet uitstraling heeft. Hierdoor kan je ook als volwassenen prima gebruik maken van de tablet”

NilaFee WonderTap Pro transparant

Voordelen

Een chique uitstraling van het product!

✅ Zeer snel met een Octa-core processor en een kloksnelheid van 2.0 GHz

✅ 6 GB werkgeheugen

✅ 13 megapixel camera

✅ Android 13

✅ 128 GB opslag 

✅ 6000 mAh batterij

✅ Verkrijgbaar in afneembare zwarte of bruine beschermhoes 

✅ Scan de QR-code en ga direct naar de Nederlandse handleiding! 

✅ Meegeleverde screenprotector, keycoard en styluspen en oordopjes

Nadelen

❌ De standaard van de hoes is lastig uit te klappen voor een kind

Incl. 5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

De kindertablet van NilaFee straalt luxe uit, dat zie je in ieder detail terug. Van de verpakking tot de beschermhoes en de afwerking van de tablet zelf. De specificaties zijn ook niet mals en zijn high end, waaronder een octa-core processor, 6GB werkgeheugen en Android 13.

De tablet wordt geleverd in een stevige doos en je kan kiezen tussen een zandkleurige of een zwarte beschermhoes. Dit maakt deze tablet dan ook uniek, omdat de meeste verkopers voor blauwe of roze kleuren kiezen. Het is een chique design met handvaten, waar we altijd blij van worden omdat het voor kinderen makkelijk is om vast te houden. Door dit uiterlijk maakt het de tablet ook aantrekkelijker voor tieners en volwassenen om te gebruiken, wat het een bredere doelgroep geeft. 

Ben je ook zo enthousiast over dit complete pakket, waar je ook nog accessoires bij krijgt zoals een keycord, stylus pen en een screenprotector? Net als van nummer 1 en 2 hebben we ook van de WonderTap een uitgebreide review geschreven.

Ben je op zoek naar de perfecte kindertablet en wil je meer opties bekijken voordat je een aankoop doet? Ontdek dan onze zorgvuldig samengestelde lijst van de beste kindertablets, verkrijgbaar in formaten van 7, 8 en 10 inch. Lees verder op onze pagina met topkeuzes om de ideale tablet voor jouw kind te vinden

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat kinderen vroeg beginnen met het ontdekken van kindertablets. Maak kennis met de TinyPlay kindertablet PRO! Hiermee zorg je voor eindeloos vermaak en tegelijkertijd de ontwikkeling van je kinderen op een leuke manier. We...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024