DEPLAY tekentablet PREMIUM 8,5 inch: oneindig tekenplezier!

Joyce

DEPLAY tekentablet PREMIUM 8,5 inch

Ben je klaar om het nieuwste product van DEPLAY te ontdekken dat zowel vermaak als ontwikkeling biedt? Wij zijn super enthousiast over hun nieuwste tekentablet! Of je kids nu thuis relaxen, mee op reis gaan, of gewoon een rustig middagje nodig hebben, deze tekentablet is perfect voor elke gelegenheid. Lees snel verder en ontdek waarom deze tekentablet het nieuwe onmisbare item is voor elk gezin met jonge kinderen!

Nieuw product van DEPLAY: de Tekentablet PREMIUM

Hoe cool is dit? DEPLAY heeft zojuist hun nieuwste product gelanceerd in mei 2024, en wij zijn een van de eersten die hun tekentablet mogen testen. Daar zijn we trots op! Deze tekentablet is perfect voor kinderen om lekker creatief bezig te zijn. Ze kunnen erop tekenen, kleuren en zelf hun eerste woordjes op oefenen. Met de 50 tekensjablonen kunnen ze makkelijk figuren overtrekken of woordjes leren schrijven. Laten we samen deze tekentablet verder ontdekken!

De tekentablet PREMIUM 8,5 inch

We zijn niet anders gewend van DEPLAY: zodra we het product in handen krijgen, zien we meteen dat over elk detail is nagedacht. Het is kleurrijk, stevig en makkelijk mee te nemen dankzij de harde cover. Het lijkt wel een boek dat je opent, en bam, daar is het LCD-scherm met allerlei kleurenkaarten.

DEPLAY tekentablet PREMIUM voorkant
DEPLAY tekentablet PREMIUM achterkant

Tekenen op het LCD scherm

Op het LCD-scherm van 8,5 inch, omrand met wit, kan je kind urenlang lekker tekenen en schrijven. Echt leuk! Dit formaat is groot genoeg om lekker op te tekenen, maar nog steeds compact, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Ideaal voor wat vermaak in het vliegtuig of de auto of natuurlijk tijdens de vakantie zelf.

Kinderen kunnen hun tekeningen maken en met de wisknop weer wissen om opnieuw te beginnen. En als een tekening echt te mooi is om weg te doen, zet je gewoon de schermvergrendeling aan, zodat hij lekker blijft staan.

Tekentablet DEPLAY tekenen

Tekenkaarten: 50 sjablonen

Wat de tekentablet van DEPLAY echt uniek maakt, is niet alleen het aantrekkelijke design, maar vooral de 25 dubbelzijdige tekenkaarten die je erbij krijgt. Dat betekent dat je in totaal 50 verschillende sjablonen hebt om te gebruiken, inclusief 10 ‘maan roos vis’ tekensjablonen. Je schuift gewoon een tekenkaart aan de achterkant van het LCD-scherm, en je kind kan beginnen met natekenen of inkleuren.

Tekensjablonen voor DEPLAY tekentablet

Waarom een tekentablet van DEPLAY?

groen vinkje

Geen eindeloos papier

De tekentablet is super milieuvriendelijk. Geen bergen papier meer! Onze dochter verslindt normaal gesproken hele kleurboeken in één speelsessie, misschien herken je dat wel?

groen vinkje

Wisknop

Met de ‘wisknop’ kun je in een handomdraai een tekening wissen en met een schone lei beginnen!

groen vinkje

Schermvergrendeling

Aan de onderkant van de tablet zit een handig klein knopje waarmee je de schermvergrendeling aan en uit kunt zetten. Zo kun je een mooie tekening ‘vergrendelen’, zodat je kind deze wat langer kan bewaren. Want soms zijn die tekeningen volgens je kind gewoon te mooi om meteen te wissen, toch?

groen vinkje

Maar liefst 50 tekensjablonen

Dit maakt de DEPLAY tekentablet van andere aanbieders: met de meegeleverde tekensjablonen kun je maar liefst 50 verschillende platen overtrekken en woordjes naschrijven.

groen vinkje

Ideaal voor op reis of op vakantie

Dankzij het compacte formaat en de stevige cover is deze tekentablet ideaal om mee te nemen op reis! Perfect voor wat kleurplezier in de auto, het vliegtuig of zelfs de trein.

groen vinkje

Goed voor de ontwikkeling

Zo kunnen kinderen niet alleen hun eerste woordjes leren, maar ook hun creativiteit uiten en hun fijne motorische vaardigheden verbeteren!

Wat zit er in de doos?

  • DEPLAY tekentablet PREMIUM 8,5 inch
  • Bedank kaartje met Kika en instructies
  • LCD scherm
  • Touchscreen pen
  • 20 dubbelzijdige tekensjablonen
  • 5 dubbelzijdig tekensjablonen ‘maan roos vis’

Tekentablet DEPLAY met pen

Eindconclusie over de tekentablet

Wij zijn positief verrast door dit nieuwe product van DEPLAY: de DEPLAY tekentablet PREMIUM! Het is ideaal voor ouders die hun kinderen willen vermaken, maar op een leuke manier ook bezig zijn met hun ontwikkeling. Met de tablet kunnen kinderen op een speelse manier hun eerste woordjes leren, hun creativiteit laten zien en motorische vaardigheden verbeteren.

En het fijne is dat je de tekentablet makkelijk kunt meenemen dankzij het compacte formaat en de stevige cover. Of je nu een lange autorit voor de boeg hebt, gaat vliegen of thuis wat vermaak wilt bieden. Kinderen kunnen oneindig tekenen en schrijven zonder papieren rommel, en met de wisknop is alles in een handomdraai weer schoon. Een duurzaam alternatief voor bergen papier!

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat kinderen vroeg beginnen met het ontdekken van kindertablets. Maak kennis met de TinyPlay kindertablet PRO! Hiermee zorg je voor eindeloos vermaak en tegelijkertijd de ontwikkeling van je kinderen op een leuke manier. We...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024