DEPLAY Headphone beschermt de oren van je kind!

DEPLAY Headphone

We willen allemaal dat de oren van onze kinderen beschermd zijn tegen te hard geluid. Tegelijkertijd vinden we het stiekem ook heel fijn als ze even rustig een filmpje kijken met een kinderkoptelefoon op. Maar welk model kies je dan? Wij hebben de DEPLAY Headphone getest om jou op weg te helpen met deze keuze! 

Onze conclusie

Deze koptelefoon staat op de tweede plaats in onze 5 beste keuzes van beste kinderkoptelefoons, voornamelijk vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de batterijduur beperkt is tot 4 uur, is het verstandig om je keuze vooral hierop te laten baseren. 

Het geluid is van hoge kwaliteit en het model heeft een zacht comfort voor kinderen, wat een fijne luisterervaring geeft. Een belangrijke eigenschap van deze koptelefoon is dat hij begrensd is tot 80 decibel om gehoorschade te voorkomen.

Verkrijgbaar in een wit design met bronzen accenten, wat het een model maakt dat bij ieder apparaat passend is. Met name bij de fel gekleurde kindertablets die DEPLAY in het assortiment heeft.

>>LET OP: 5% extra korting!<<

Als dank voor het lezen van ons blog, hebben we een exclusieve aanbieding voor jou! Gebruik de kortingscode KINDERTABLETADVIES5 bij het afrekenen en ontvang direct 5% korting op je aankoop van de DEPLAY Headphone op hun officiële website.

DEPLAY Head phone met doos

Nu Bestellen

 Gebruik de code KINDERTABLETADVIES5 voor direct 5% korting! 

nee dankje, bestel liever bij bol..

Wat zijn de voor en nadelen?

✅ Flitsende verpakking

✅ In wit met brons

✅ Bluetooth 5.1

✅ Volumebegrenzer tot 80 decibel

✅ Noise isolation

✅ 15 meter draadloos bereik

✅ Goed kwaliteit geluid

⛔ 4 uur afspeeltijd

De verpakking

DEPLAY heeft zijn kenmerkende stijl doorgevoerd in het hele assortiment van kindertablets, inclusief de verpakkingen van de DEPLAY Headphone, die bekend staan om hun aantrekkelijke kleuren voor kinderen. De kinderkoptelefoon wordt geleverd in een opvallende blauwe doos die er direct uitziet als een feestje voor je kind. Op de voorkant van de doos staat bovendien een duidelijke afbeelding van het model dat je ontvangt, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten!

voorkant doos DEPLAY kinderkoptelefoon
achterkant doos DEPLAY kinderkoptelefoon

Hoe ziet de kinderkoptelefoon eruit?

Voor kinderen is het uiterlijk van een koptelefoon cruciaal; zij worden vooral aangetrokken door het design. Wij ouders zoeken daarentegen naar bescherming voor de oren en natuurlijk een beetje rust ;-). Deze koptelefoon heeft een witte kleur met bronzen accenten, wat een chique uitstraling geeft. Er zijn geen andere kleuropties beschikbaar.

koptelefoon voor kinderen DEPLAY

Gebruiksgemak van de DEPLAY Headphone

Wij hechten veel waarde aan gebruiksgemak bij onze kinderkoptelefoons. Het is belangrijk dat de pasvorm fijn en zacht is en comfortabel om het hoofd sluit. Daarnaast zijn de knoppen gemakkelijk te bedienen, zodat kinderen de koptelefoon zelfstandig kunnen gebruiken.

Pasvorm

De DEPLAY Headphone is een over-ear model en is voorzien van zeer zachte kussens die fijn zitten op de oren van je kind. De hoofdband is verstelbaar in vier verschillende standen, waardoor dit model met je kind meegroeit. Het is ook opvouwbaar, wat het gemakkelijk maakt om op te bergen of mee te nemen onderweg. 

zachte kussens en over-ear model
verstelbare hoofdband DEPLAY Headphone
Opvouwbare kinderkoptelefoon

Bediening

Dit model heeft slechts een paar knoppen, wat ideaal is voor jonge kinderen om de koptelefoon zelfstandig te gebruiken. De knoppen zijn simpel en gebruiksvriendelijk. Bovendien is het een draadloos model, waardoor er geen hinderlijke kabels in de weg zitten.

Bediening van de koptelefoon

Prestaties van de DEPLAY Headphone

Uiteraard hebben we ook een aantal prestaties getest van dit model!

Bluetooth
Batterij
Begrensd volume
Noise-canceling
Draadloos bereik
Opvouwbaar
5.1
4 uur
80db
Ja
15 meter
Ja

Geluid

Hoewel dit model vriendelijk geprijsd is, doet de geluidskwaliteit daar zeker niet voor onder. Het biedt een vol geluid dat prettig is voor kinderen om naar te luisteren. De bas is subtiel, wat wij niet storend vinden voor kinderen. Wij vinden dit een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar goede geluidskwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Verbinding met bluetooth

De kinderkoptelefoon van DEPLAY is uitgerust met Bluetooth 5.1 technologie. In combinatie met de goede prijs, is dit uitstekend! Dit is een van de nieuwste versies beschikbaar en zorgt voor een stabiel en draadloos bereik van tot wel ongeveer 10 tot 15 meter. 

Batterij

Wat betreft de batterijduur, is dit model zeker voordeliger geprijsd dan de andere modellen in onze 5 beste keuzes van kinderkoptelefoons. Hoewel het ongeveer 4 uur meegaat, bieden duurdere modellen vaak wel minimaal 20 uur luistertijd. Al betaal je dan bijna het dubbele van deze prijs, wat voor iedere ouder een belangrijke afweging kan zijn.

Noise isolation

Een groot voordeel van deze koptelefoon voor kinderen is de noise isolation, ofwel vaak noise cancelling genoemd. Dit vermindert het omgevingsgeluid, wat zorgt voor een betere luisterervaring. Kinderen kunnen zich hierdoor beter concentreren op wat ze aan het luisteren zijn zonder het volume te verhogen. Wat weer beter is voor de oren van je kinderen! Bovendien is deze koptelefoon ook ideaal tijdens een vlieg- of autoreis om storende geluiden te beperken.

DEPLAY Headphone met blauwe doos

Veiligheid

De meeste kinderkoptelefoons beperken het volume tot 85 decibel, maar dit model hanteert een grens van 80 decibel. Dit zien wij als een pluspunt, omdat we absoluut willen voorkomen dat het geluid te hard staat voor kinderoren. Bovendien biedt 80 decibel meer dan genoeg volume voor een uitstekende luisterervaring!

>>LET OP: 5% extra korting!<<

Als dank voor het lezen van ons blog, hebben we een exclusieve aanbieding voor jou! Gebruik de kortingscode KINDERTABLETADVIES5 bij het afrekenen en ontvang direct 5% korting op je aankoop van de DEPLAY Headphone op hun officiële website.

DEPLAY Head phone met doos

Nu Bestellen

 Gebruik de code KINDERTABLETADVIES5 voor direct 5% korting! 

nee dankje, bestel liever bij bol..

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Nog niet zo lang geleden liet DEPLAY weten dat hun super populaire Kids Tablet Smart helemaal was uitverkocht. We volgen DEPLAY al een tijdje en hadden al een vermoeden dat er iets nieuws op komst was na deze aankondiging. En we hadden gelijk! DEPLAY heeft nu de...

One2track GPS horloge: welke past bij jou?

One2track GPS horloge: welke past bij jou?

Als ouder wil je dat je kind altijd veilig is, maar ook in alle vrijheid kan spelen. Alleen hoe zorg je ervoor dat je als ouder hier gerust op kan zijn? Daar zijn de GPS horloges van One2track voor bedoeld, om te weten waar je kinderen zijn en ze altijd even kunnen...

DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

Maak jij je continue zorgen als je kind alleen buiten mag gaan spelen in de buurt? Of als je naar een pretpark gaat en je bang bent je kind kwijt te raken in de drukte? Dan heb jij zeker een DEPLAY 4G KidsWatch nodig! Hiermee kan je live zien waar je kind uithangt en...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024