DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

DEPLAY 4G KidsWatch: altijd weten waar je kind is!

Maak jij je continue zorgen als je kind alleen buiten mag gaan spelen in de buurt? Of als je naar een pretpark gaat en je bang bent je kind kwijt te raken in de drukte? Dan heb jij zeker een DEPLAY 4G KidsWatch nodig! Hiermee kan je live zien waar je kind uithangt en er zelfs mee videobellen. Ook zitten er nog véél meer functies op, dus lees snel verder of dit horloge iets voor jullie kan zijn. 

 

Waarom een DEPLAY 4G KidsWatch?

Eigenlijk is het heel simpel: zo’n GPS horloge geeft je meer gemoedsrust. Is het niet een beetje spannend als je kind alleen naar buiten gaat, of als je in een druk pretpark bent en je zorgen maakt over kwijtraken? Met dit horloge zie je altijd waar je kind is. Zo weet je of ze nog in het speeltuintje om de hoek zijn, ook al zijn ze net uit het zicht. En de kinderen? Die vinden zo’n horloge geweldig! Het is natuurlijk supercool dat ze kunnen bellen om te vragen of ze nog even langer mogen blijven spelen.

Voordelen

Weten waar je kind is door de GPS

Altijd (video) bellen wanneer je wilt! 

Europees getest en voldoet aan de keurmerken

Fijne Nederlandse klantenservice

✅ In 4 verschillende kleuren verkrijgbaar

Gezondheidsfuncties zoals een thermometer, hartslagmeter en stappenteller

Een SOS functie bij de hand

Nadelen

❌ Horloge is wat groot en daardoor voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar

❌ Je kan reclame tegenkomen 

Deplay tekentablet

Bestel de Watch bij DEPLAY en ontvang

5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

of bestel bij bol. voor de reguliere prijs.

De bestelling

Wij hebben de DEPLAY 4G KidsWatch via de webshop besteld en deze was de volgende dag al in huis! We konden niet wachten om het horloge uit te proberen. Je kunt kiezen uit vier kleuren: zwart, roze, blauw of paars. Wij kozen voor paars. Na de bestelling kregen we nog een mail met belangrijke info voordat we met de smartwatch aan de slag gingen.

We raden je aan om eerst de mail met filmpjes en informatie goed door te lezen! Zo wordt het een stuk makkelijker om de DEPLAY SmartWatch goed te installeren. Zonder deze stappen hadden we er zelf waarschijnlijk veel langer over gedaan. 😉

DEPLAY 4G Kidswatch doos

De DEPLAY 4G KidsWatch

Voor kinderen is het vaak het belangrijkste hoe het horloge eruitziet! Wij vinden de paarse kleur superleuk en de kwaliteit voelt goed aan. Het rubberen bandje ziet er netjes uit en je kunt zien dat het ongebruikt is omdat de gaatjes nog niet zijn doorgeprikt. Heel handig is ook dat je een extra kleur bandje kunt bestellen, of later een nieuw bandje kunt kopen als het huidige bandje versleten is.

binnenkant doosje DEPLAY kinderhorloge

Gratis simkaart

Bij de DEPLAY 4G KidsWatch krijg je een simkaartje met 5 euro gratis tegoed erbij. Zo kun je meteen het kinderhorloge testen om te zien of alles goed werkt. Dat is nog eens service!

Lebara simkaart DEPLAY

Installatie van de DEPLAY 4G KidsWatch

Na het leuke filmpje van de oprichter van DEPLAY te hebben gezien, gaan we door naar het filmpje met de uitleg hoe de KidsWatch geïnstalleerd kan worden. In het kort komt het erop neer dat je allereerst de bijgeleverde simkaart pincode vrij moet maken (met je eigen telefoon). Vervolgens kan je de simkaart in het horloge stoppen en de pincode invoeren die je zelf gemaakt hebt. 

Let op: Laad de KidsWatch eerst op voordat je hem kan gebruiken! Wij stonden te popelen om hem aan te zetten maar hij ging helaas nog niet aan ;-). 

Download de DEPLAY Watch app

Ondertussen kun je de DEPLAY Watch app op je eigen telefoon downloaden. Met deze app kun je later de KidsWatch beheren en via GPS in de gaten houden waar je kindje is. Download de app, maak een account aan en kies welke rol (ouder of verzorger) jij bent. Daarna kun je het IMEI-nummer scannen van het kaartje dat aan het horloge vastzit, zodat deze gekoppeld wordt aan de app.

Wat kan de DEPLAY 4G KidsWatch allemaal?

✅Volg je kind door de GPS
✅(video)bellen op ieder moment! 
✅Een camera om foto’s mee te maken
✅Thermometer
✅Bloeddrukmeter
✅Hartslagmeter
✅Zaklamp
✅Stappenteller
✅Rekengame
✅SOS functie, al hoop je het niet te gebruiken! 

Paarse DEPLAY KidsWatch 4G

GPS functie om te weten waar je kind is

Waarschijnlijk is dit voor ouder een van de meest belangrijke redenen om voor een kinderhorloge te kiezen. Je wilt weten waar je kind is op ieder moment van de dag dat jij het wilt zien. Doordat jouw telefoon met de 4G KidsWatch is verbonden, kan je op de app van je telefoon zien waar de KidsWatch zich op dat moment bevindt. Gaat jouw dochter of zoontje naar de speeltuin om het hoekje? Dan weet je dus dat je kind daar is! 

 

Goed voor de gezondheid

Een aantal extra interessantie functies op het horloge zijn de hartslag, bloeddruk en thermometer. We hebben alle functies natuurlijk zelf uitgeprobeerd en we moeten toegeven dat deze meetwaardes allemaal echt realistisch overkomen! Zo kwam de hartslagmeter ook dichtbij met wat een echte meter ook zou meten, de lichaamstemperatuur was wel iets lager dan normaal. Zo kan je ook nog eens op de hoogte blijven van hoe ‘gezond’ je kind, al is het horloge natuurlijk niet beter dan een echte dokter ;-). 

 

Hartslagmeter DEPLAY Kidswatch

(Video)bellen met je kind via de DEPLAY 4G KidsWatch

Je hebt er natuurlijk wel een simkaartje voor nodig met een abonnement of Prepaid tegoed, maar dan kan je dus (video)bellen! Dit vinden we wel een toffe functie en kinderen vinden het helemaal geweldig. Maar hoe handig is het als ze bij een vriendje aan het spelen zijn en ze bellen eventjes naar huis om te vragen of ze daar mogen blijven eten. Kan je meteen even de ouders zien en checken of dat echt oké is ;-). 

wist je dat

DEPLAY heeft een exclusive SIM-only deal met Lebara. Wil je de beste ervaring met je DEPLAY Kids Watch dan is dit wellicht een goede deal voor jou!

SOS functie voor nood

Ook zit er een SOS functie op de horloge, waar je natuurlijk helemaal geen gebruik van wilt maken! Als je aan de zijkant de sensor 3 seconden indrukt, komt er een SOS oproep op gang. Deze gaat dan af naar maximaal drie vooraf ingestelde telefoonnummers. Heel fijn dat het kan, maar liever niet!

Wat zit er in de doos?

  • DEPLAY 4G KidsWatch met scankaartje
  • Simkaartje
  • Handleiding DEPLAY KidsWatch
  • Handleiding Prepaid Simkaart

DEPLAY KidsWatch met accessoires

Eindconclusie over de DEPLAY 4G KidsWatch

Neem even de tijd om rustig de DEPLAY 4G KidsWatch te installeren, want daarna heb je er echt wat aan! Dit GPS-horloge voor kinderen ziet er superleuk uit en ze kunnen zelfs kiezen uit vier verschillende kleuren. Met de meegeleverde simkaart met tegoed kun je het horloge meteen uitproberen, wat heel fijn is om te checken of alles goed werkt.

Wij hebben de KidsWatch zowel op vakantie in Zeeland als thuis getest, en de GPS was nauwkeurig, met een afwijking van slechts een paar meters. Ook het bellen ging zonder problemen en het geluid was prima. De extra functies, zoals de camera en de thermometer, zijn leuk meegenomen, maar niet het belangrijkste natuurlijk.

Al met al zijn wij heel positief over de DEPLAY 4G KidsWatch!

Deplay tekentablet

Bestel de Watch bij DEPLAY en ontvang

5% korting met code: KINDERTABLETADVIES5

of bestel bij bol. voor de reguliere prijs.

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

Foutje gezien?

Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

Nog meer interessante artikelen..

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Wat een Pret: DEPLAY Kids Tablet Smart 4 Pakket!

Nog niet zo lang geleden liet DEPLAY weten dat hun super populaire Kids Tablet Smart helemaal was uitverkocht. We volgen DEPLAY al een tijdje en hadden al een vermoeden dat er iets nieuws op komst was na deze aankondiging. En we hadden gelijk! DEPLAY heeft nu de...

One2track GPS horloge: welke past bij jou?

One2track GPS horloge: welke past bij jou?

Als ouder wil je dat je kind altijd veilig is, maar ook in alle vrijheid kan spelen. Alleen hoe zorg je ervoor dat je als ouder hier gerust op kan zijn? Daar zijn de GPS horloges van One2track voor bedoeld, om te weten waar je kinderen zijn en ze altijd even kunnen...

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

Beste kindertablets van 2024

TOP 3 kindertablets

Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

DEPLAY Kids Tablet PRO

10-inch

Angeltech XL PRO II transparant

AngelTech Kindertablet XL PRO II

10-inch

TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

TinyPlay Kindertablet PRO

10-inch

Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024