TOP keuzes in 2024

Welke GPS horloge voor kinderen is het beste van 2024?

Overweeg je om een GPS horloge voor je kinderen te gaan kopen? Hier vind je de topselecties in beste keuzes! We hebben een lijst opgesteld met de vijf beste GPS horloge voor kinderen in 2024. Via de onderstaande links kun je direct naar de modellen scrollen die jouw interesse hebben gewekt. We hopen dat je hierna als ouder je nooit meer zorgen hoeft te maken over waar jouw kind is! 

Wat is een GPS horloge voor kinderen?

Het is niet zomaar een horloge, het is een heel slim horloge speciaal gemaakt voor kinderen, met een ingebouwde GPS-functie. Via een app op hun eigen telefoon kunnen ouders precies zien waar hun kind is. Dit is super handig als je kind buiten speelt en je als ouder toch een beetje ongerust bent. Of wanneer je naar een druk pretpark gaat en bang bent dat je je kind kwijt zou raken. Maar er zijn nog veel meer handige functies op zo’n GPS-horloge!

  • GPS-functie: Als ouder kun je in real-time zien waar je kind is via de ouderapp op je telefoon.

  • (Video)bellen: Je kind kan je altijd bereiken via het GPS-horloge!

  • Berichten sturen: Even snel iets weten? Stuur elkaar een berichtje!

  • SOS-functie: Hopelijk is het niet nodig, maar met één druk op de knop kan je kind een ingesteld telefoonnummer bellen.

  • Gezondheidsfuncties: Dit verschilt per kindersmartwatch, maar denk aan functies zoals een stappenteller, hartslagmeter of thermometer.

  • Extra functies: Deze kunnen variëren per horloge, maar kunnen onder andere een weerapp, scorebord, spelletjes, en een walkietalkie omvatten. Elk horloge heeft wel iets unieks en leuks te bieden!

top keuzes

5 Beste keuzes in een GPS horloge voor kinderen van 2024

Meer informatie
Simkaart
Polsomtrek
Kleuren
Gezondheids functies
Telefoonboek
16,50 tegoed
Minimaal 16 cm
Blauw, groen, paars, roze, zwart
Stappenteller
10 nummers
16,50 tegoed
Minimaal 14 cm
Blauw, groen, oranje, zwart, roze
Stappenteller
10 nummers
5,- tegoed
Minimaal 13 cm
Roze, zwart, blauw en paars
Stappenteller, hartslag & bloeddruk, thermometer
5 nummers
5,- tegoed
Minimaal 13 cm
Oranje, Zwart, Roze, Blauw
Stappenteller
5 nummers
5,- tegoed
Minimaal 14 cm
Blauw, Zwart, Roze
Stappenteller
10 nummers
One2track horloges NEXT

Productbeschrijving:

Het meest omvattende model van One2Track is de Connect NEXT. Houd er rekening mee dat dit model gericht is op kinderen vanaf 6 jaar omdat de behuizing net iets groter is dan die van de One2Track UP. Het is een plat model dat mooi om de arm van kinderen past en door de vijf verschillende kleuren is er altijd wel een favoriete kleur te vinden.

De installatie ging snel en er staat een starttegoed van 16,50 euro op. Dus je kunt het GPS-horloge voor je kind direct uitproberen! Er zijn nog een aantal extra functies zoals het weerstation en een scorebord. Bij het weerstation kun je via Buienradar het weer voor de komende dagen in de gaten houden en op het scorebord kun je de scores bijhouden.

We hebben de GPS nauwkeurig getest en deze komt eigenlijk altijd tot op enkele meters nauwkeurig in de buurt! Het is een betrouwbaar model waar je kind zeker plezier van zal hebben. En het belangrijkste: jij als ouder zult echt minder zorgen hebben als je kind dit horloge om de pols heeft ;-).

Lees hier de uitgebreide review voor meer informatie over de One2Track Connect UP!

Voor- en nadelen

✅ Koploper in GPS horloges voor kinderen! 

✅ Weten waar je kind is door de GPS

✅ GPS, (video)bellen en berichten sturen

✅ Zelfs 16,50 beltegoed als start!

✅ Nederlandse klantenservice

✅ In wel 5 kleuren verkrijgbaar

✅ Veiligheidszones en SOS functie 

✅ Eenvoudige installatie

✅ Extra’s zoals weerstation en scorebord

✅ Polsmaat: minimaal 16 cm

✅ Dikte toestel: 14mm 

✅ Behuizing: (h x b) 45mm x 38mm

✅ Gewicht: 47 gram

⚠️ Geen games op het horloge

2. One2track Connect UP

One2track horloges UP kleuren

Productbeschrijving:

De One2Track Connect UP is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is fijn, want de meeste GPShorloges voor kinderen zijn eigenlijk te groot voor hun polsen! Dit model past goed om de smallere armpjes van peuters of kleuters. Als je kind ouder is, dan is het wellicht verstandiger om voor het NEXT model te gaan, dat net iets groter is.

We hebben de installatie simpel kunnen doorlopen en krijgen vervolgens zelfs een starttegoed van 16,50 euro! Dus je kunt het GPS horloge voor kinderen direct uitproberen. Het horloge is puur gericht op communicatie tussen ouder en kind, dus er staan verder geen games op. Je kunt ermee videobellen, geschreven en gesproken berichten sturen, of zelfs een SOS activeren waarbij direct het noodnummer wordt gebeld.

Op meerdere plekken hebben we uitgebreid de GPS getest en deze is eigenlijk altijd tot op enkele tientallen meters nauwkeurig. Dus we kunnen zeggen dat het horloge zeer nauwkeurig en betrouwbaar is. Niet voor niets behaalt het een 2e plek in onze top 5 beste keuzes!

Lees hier de uitgebreide review voor meer informatie over de One2Track Connect UP!

Voor- en nadelen

✅ Premium product in GPS horloges voor kinderen

✅ GPS, (video)bellen en berichten sturen

✅ Zelfs 16,50 beltegoed als start!

✅ Nederlandse klantenservice

✅ In wel 5 kleuren verkrijgbaar

✅ Veiligheidszones en SOS functie 

✅ Eenvoudige installatie

✅ Polsmaat: minimaal 15 cm

✅ Dikte toestel: 13mm 

✅ Behuizing: (h x b) 45mm x 38mm

✅ Gewicht: 45 gram

⚠️ Geen games op het horloge

3. DEPLAY 4G KidsWatch

DEPLAY KidsWatch met accessoires

Productbeschrijving:

Na een paar stappen hebben we de DEPLAY 4G KidsWatch geïnstalleerd! Dankzij de welkomstmail, de handleiding en de uitleg in een video kwamen we er gemakkelijk doorheen. DEPLAY heeft duidelijk aan alle details gedacht, merken we wel. Dit model is beschikbaar in vier kleuren: zwart, roze, blauw en paars. Houd er rekening mee dat dit model bedoeld is voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, omdat de behuizing anders wat te groot kan zijn voor hun pols.

We hebben de KidsWatch zowel op vakantie in Zeeland als thuis getest. De GPS was nauwkeurig, met een afwijking van slechts een paar meter. Ook het bellen ging zonder problemen en het geluid was prima. De extra functies, zoals bijvoorbeeld de camera, rekengame en de thermometer, zijn leuke toevoegingen, maar niet het belangrijkste.

De DEPLAY 4G KidsWatch heeft nog een aantal extra functies die niet op elke GPS-horloge voor kinderen zitten. Het gaat om een hartslag- en bloeddrukmeter en een thermometer. Handig als je snel even wat wilt checken, maar onthoud dat het natuurlijk geen professionele metingen zijn zoals de dokter zou doen ;-).

Lees hier de uitgebreide review voor meer informatie over de DEPLAY 4G KidsWatch!

Voor- en nadelen

✅ GPS, (video)bellen en berichten sturen

✅ Europees getest en voldoet aan de keurmerken

✅ Fijne Nederlandse klantenservice

✅ In 4 verschillende kleuren verkrijgbaar

✅ Gezondheidsfuncties zoals een thermometer, hartslagmeter en stappenteller

✅ Een SOS functie bij de hand

✅ Leuke rekengame

✅ Polsmaat: minimaal 13 cm

✅ Dikte toestel: 15mm

✅ Behuizing: (h x b) 50mm x 40mm

✅ Gewicht: 55 gram

⚠️ Voor kinderen vanaf 6 jaar

Met kortingscode: KINDERTABLETADVIES5

4. AngelTech Kinder SmartWatch Ultra

GPS horloges voor kinderen van AngelTech

Productbeschrijving:

AngelTech heeft nu ook een GPS horloge voor kinderen toegevoegd aan hun assortiment! Je kent ze misschien al van de populaire AngelTech kindertablets. We hadden al het vermoeden dat ze met een goede smartwatch zouden komen, en dat is nu werkelijkheid geworden. Dit horloge wordt geleverd met een Lebara-simkaart met 5 euro starttegoed, zodat je meteen kunt beginnen met testen.

De belangrijkste functies, zoals GPS en (video)bellen, werken nauwkeurig en zonder problemen. Voor extra veiligheid kun je veilige zones instellen en gebruikmaken van de SOS-functie. Als je kind een veilige zone verlaat, ontvang je direct een melding op je telefoon. Met de SOS-knop kunnen kinderen snel hulp inschakelen door één druk op de knop, waarna het horloge automatisch het ingestelde noodnummer belt.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ligt iets onder het gemiddelde voor dit soort kinderhorloges. Dat is best logisch, want ze zijn nog niet zo lang bezig met deze nieuwe kindersmartwatch. Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Voor- en nadelen

✅ GPS, (video)bellen

✅ Veiligheidszones en SOS functie (met 3 tel. nummers)

✅ In 4 verschillende kleuren verkrijgbaar (zwart, rood, blauw, roze)

✅ Stappenteller

✅ Schoolmodus instellen

✅ Inclusief simkaart met 5 euro starttegoed

✅ Spatwaterdicht

✅ 19 verschillende klokthema’s

✅ Whatsapp mogelijk

✅ Dikte toestel: 12mm

✅ Vanaf 4 jaar

⚠️ Kan geen berichten sturen

15,- Korting met code:
KINDERTABLETADVIES5 en ANGELTECHLOVE

5. KUUS. Smartwatch W2

Kuus Smartwatch roze en blauw

Productbeschrijving:

Kuus heeft een paar verschillende modellen in het assortiment. Wij reviewen de Kuus W2 GPS-horloge! Deze maakt gebruik van een 4G-netwerk en heeft een nauwkeurige GPS-functie. De ouder installeert een app op de telefoon en hiermee kan je makkelijk zien waar je kind (met het GPS-horloge) zich op dat moment bevindt. Je kan ook (video)bellen en berichten heen en weer sturen naar de app van de ouder.

Uniek aan dit model is dat het zwemwaterdicht is tot 1 meter onder water! Super handig als je met kinderen naar een zwembad gaat, je hoeft het GPS-horloge dus niet per se af te doen. Ook zitten er nog handige functies op zoals een SOS-functie, een telefoonboek met 10 telefoonnummers en zelfs een walkietalkiefunctie. Ze kunnen elkaars telefoonnummers in het horloge toevoegen en elkaar dan bellen, leuk! Door het 5 euro starttegoed op de simkaart kan je direct het GPS-horloge uitproberen!

Voor- en nadelen

✅ GPS, (video)bellen

✅ 5 euro starttegoed op simkaart

✅ SOS functie

✅ In 4 verschillende kleuren verkrijgbaar (geel, blauw, roze, zwart)

✅ 12 klokthema’s

✅ Telefoonboek met 10 nummers

✅ Stappenteller

✅ 30 uur batterij

✅ Inclusief simkaart met 5 euro starttegoed

✅ Zwemwaterdicht

✅ Minimale polsmaat: 14cm

✅ Walkie Talkie functie met andere GPS horloges

✅ Berichten sturen en ontvangen

⚠️ Geen spelletjes

⚠️ Vanaf 7 jaar