Top 5 must have accessoires voor de kindertablet!

Joyce

Accessoires voor een kindertablet

Heb jij al een kindertablet voor je kindje? Dan kan je hiervoor verschillende superhandige accessoires kopen waarvan echt wel een must zijn vinden wij! Van sommige heb je wellicht nog geen idee hoe het je kan helpen in het dagelijks leven. Lees snel verder om te zien welke accessoires voor een kindertablet dit zijn.  

1: DEPLAY Powerbank

  We starten met op nummer 1 van de accessoires voor een kindertablet, de powerbank, eigenlijk wel onmisbaar voor als je langere tijd op een plek bent waar je niet kan opladen. Denk dan aan de auto, in het vliegtuig of als je ergens langere tijd moet wachten. Met een powerbank kan je de kindertablet opladen zonder een stopcontact in de buurt, je kan hiermee de batterijduur wel tot 3 uur lang verlengen. 

  De accu’s in kindertablets worden steeds beter maar ook hier zit nog steeds een grens aan. De duurdere tablets hebben gelukkig wel echt een goede accu die vaak lang meekunnen, maar de goedkopere modellen besparen hier toch zeker op. 

  Powerbank DEPLAY

  3 uur lang batterij verlengen

  Geschikt voor kindertablets

  Licht en compact

  Ideaal voor op vakantie!

  5% korting met code:
  KINDERTABLETADVIES5

  2: Auto houder van DEPLAY

  De 2e onmisbare accessoire…..een autohouder! Als je lange autoritten maakt, is het fijn voor de kinderhandjes om niet de hele tijd de tablet vast te hoeven houden. Daarvoor kan je een autohouder aanschaffen, kost niet veel dus zeker waard om te doen. De DEPLAY autohouder past bijvoorbeeld om elke hoofdsteun van de auto’s en kan voor schermen tussen de 7 en 10,5 inch gebruikt worden. 

  Autohouder DEPLAY met kind

  Gemakkelijk in de auto te plaatsen

  Voor schermen tussen de 7 en 10.5 inch

  Past op bijna elke auto hoofdsteun (alleen niet om kuipstoelen)

  Nylon materiaal

  Dit wil je voor op vakantie met de auto!

  5% korting met code:
  KINDERTABLETADVIES5

  3: AngelTech kinderkoptelefoon

  Vervolgens hebben we een koptelefoon in de top 5 accessoires staan, wat wij zelf ook echt een must vinden. We willen toch niet steeds de kindergeluiden hard horen als je kindje op de tablet zit? Dan hebben we zelf ook even rust….of als je in een vliegtuig zit en niet alle anderen hoeven de geluiden ook te horen. Ook als je bijvoorbeeld ergens bent waar teveel geluiden zijn zodat je kindje het zelf niet kan horen, zoals op het vliegveld. Deze AngelTech koptelefoon gaat tot wel 20 uur mee na opladen en heeft een gehoorbescherming waardoor hij niet harder dan 85 decibel kan. 

  AngelTech koptelefoon

  Gehoorbescherming met max 85 decibel

  Bluetooth verbinding 5.2

  20 uur lang batterij

  Volumebegrenzing

  Over-ear model

  4: Magnetische oplader

  We hebben ook al een voorproefje gehad van de magnetische oplader. Binnenkort wordt deze oplader standaard meegeleverd bij elke bestelling, maar je kunt hem nu al los kopen in de webshop van AngelTech. We zijn ontzettend enthousiast over deze oplader, omdat het schade aan de oplaadpoort voorkomt, zoals we in de video laten zien.

  AngelTech magnetische oplader

  Oplader voor de kindertablet

  Magnetisch

  Om schade te voorkomen aan het poortje

  Echt een aanrader! 

  5: DEPLAY 4G KidsWatch

  Het valt niet persé onder accessoires voor een kindertablet maar toch willen we deze accessoire wel op de lijst toevoegen! Het gaat om een kids watch waarbij je je kind goed in de gaten kan houden. Er zit een locatietracker op zodat je precies weet waar je kindje is op dat moment. Wij nemen de kids horloge bijvoorbeeld altijd mee naar een grote speeltuin, pretpark of op vakantie naast de kindertablet.

  DEPLAY 4G KidsWatch kleuren

  Meer weten over de DEPLAY 4G Kidswatch? Lees dan hier de uitgebreide review.  

  Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

  Goed formaat voor kinderen

  GPS tracker

  Nederlandse service afdeing

  Je kindje altijd bereikbaar

  Ben je er nog niet helemaal over uit welke kindertablet beste bij jouw kind past? Bekijk dan ook onze 5 beste keuzes in tablets voor kinderen!

  Foutje gezien?

  Ondanks dat we alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in kaart hebben gebracht, is een foutje snel gemaakt. Heb jij iets gespot dat niet klopt, meld het ons dan op joyce@kindertabletadvies.nl.

  Leuke prijzen winnen? Volg ons op Instagram!

  Welkom bij Kindertabletadvies.nl! We zijn blij dat je onze site bezoekt. Wij, Joyce en Armando, hebben deze website opgezet om ouders te adviseren over het juiste gebruik van kindertablets. Aan de hand van onze gedetailleerde reviews begeleiden we je graag bij het vinden van de ideale tablet voor jouw kind!

  Nog meer interessante artikelen..

  Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

  Tablets voor kinderen: alles wat je moet weten

  Vraag je je af of een tablet goed is voor je kleintje? Wij hebben alle voor- en nadelen van tablets voor kinderen netjes voor je op een rij gezet! Ontdek de verschillen tussen kindertablets en gewone tablets, leer over de richtlijnen van schermtijden, en vind uit...

  TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

  TinyPlay Kindertablet PRO – uitgebreide review 2024

  Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat kinderen vroeg beginnen met het ontdekken van kindertablets. Maak kennis met de TinyPlay kindertablet PRO! Hiermee zorg je voor eindeloos vermaak en tegelijkertijd de ontwikkeling van je kinderen op een leuke manier. We...

  Beste kindertablets van 2024

  TOP 3 kindertablets

  Deplay Kids tablet PRO met doos transparant

  DEPLAY Kids Tablet PRO

  10-inch

  Angeltech XL PRO II transparant

  AngelTech Kindertablet XL PRO II

  10-inch

  TinyPlay Kindertablet PRO met accessoires

  TinyPlay Kindertablet PRO

  10-inch

  Of bekijk onze TOP keuzes kindertablets van 2024